Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 42 g
- Grasas saturadas
- 25 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 1001 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tuna Pasta Bake
1h
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Dauphinoise Potatoes
50 min