Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 42 g
- Grasas saturadas
- 25 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 1001 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min