Dispositivos y accesorios
Beetroot, feta and spinach quiche
Prep. 30min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
285.8 mg
Proteína
12.5 g
Calorías
1323 kJ /
315 kcal
Grasa
18.6 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
10.5 g
Carbohidratos
23 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Buckwheat
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mediterranean vegetable bake
50min
Vegetarian quiche
1h 55min
Beetroot risotto
35min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2h 15min
Spring frittata
1h 15min
Vegetable lasagne
1h 35min
Filo spinach slice
55min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min