Versiones compatibles
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Carbohidratos
- 23.9 g
- Grasa
- 13.6 g
- Grasas saturadas
- 6.7 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 485.7 mg
Recetas alternativas
Layered Mexican dip
25 Min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Vegetarian chilli
35 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
15-minute noodles
15 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min