Dispositivos y accesorios
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcional) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
282.5 mg
Proteína
7 g
Calorías
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Grasa
16.5 g
Fibra
7.4 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
38.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mega Maple
25 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Basic Basmati Rice
35min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1h
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chutney Chicken
30min