Dispositivos y accesorios
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcional) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
282.5 mg
Proteína
7 g
Calorías
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Grasa
16.5 g
Fibra
7.4 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
38.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mega Maple
25 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Asparagus Cream Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Latkes
35 Min
Pea Pesto with Ricotta
10 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Pea Soup
30 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min