Versiones compatibles
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Carbohidratos
- 24.9 g
- Grasa
- 62.6 g
- Grasas saturadas
- 29.9 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sodio
- 2164.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Beef ragu
1h 25 min
Aussie potato salad
1h 30min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chunky bolognese
50 Min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Salami, pea and corn fritters
40 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.