
Versiones compatibles
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 816.1 kcal / 3427.4 kJ
- Proteína
- 35.3 g
- Grasa
- 62.6 g
- Carbohidratos
- 24.9 g
- Fibra
- 11.2 g
- Grasas saturadas
- 29.9 g
- Sodio
- 2164.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pork meatballs with couscous
50min
Aussie potato salad
1h 30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Mexican cottage pie
1h 30min
Tuna mornay
45min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chunky bolognese
50min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Sausage and butter bean winter stew
25min