
Dispositivos y accesorios
Red Pepper Dip (Muhammara)
Prep. 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red bell peppers (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
walnuts, shelled80 g
-
pomegranate syrup40 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Aleppo pepper flakes1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
174.7 kcal /
733.8 kJ
Proteína
2.6 g
Grasa
15.8 g
Carbohidratos
5.2 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
1.9 g
Sodio
158.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Perfect for Dipping
13 Recetas
Canadá
Canadá