![Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154645.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g carrots, cut in pieces
- 300 g leeks, cut in pieces
- 200 g turnips, cut in pieces
- 100 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
- 200 g fresh baby spinach
- 40 g butter, cut in pieces
- 100 g tomatoes, diced
- 8 eggs, chilled (see tip)
- 400 g white bread, toasted, cut in strips
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1169 kJ / 279 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Grasa
- 9 g
- Fibra
- 5.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Tahini and almond ice lollies
Ninguna valoración
Asparagus cream soup
30 min
Cabbage soup
50 min
Curried Butternut Cream Soup
35 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Pea Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Basic Soup Purée
45 min