
Dispositivos y accesorios
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Prep. 5min
Total 1h 5min
12 portion
Ingredientes
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
vegetable oil to grease
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)225 g
-
vegetable oil170 g
-
egg, large (65-70 g)2
-
sugar150 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 tsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour225 g
Maple Glaze
-
powdered sugar225 g
-
maple syrup45 g
-
whole milk30 g
-
butter, unsalted85 g
-
salt1 pinch
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
446.5 kcal /
1868.1 kJ
Proteína
3.7 g
Grasa
21.4 g
Carbohidratos
62.8 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
6.1 g
Sodio
333.4 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Desserts - Thermomix® Sensor
18 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Quick and Spicy Black Beans
20min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Potato Gratin
1h 10min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Peanut Milk and Patties
8h 55min
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Orange Sponge Cake
1h
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min