
Versiones compatibles
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 220 g onions quartered
- 4 garlic cloves
- 120 g carrots peeled, sliced (1 cm)
- 50 g unsalted butter cut in pieces
- 50 g plain flour
- 350 g cauliflower cut in small florets
- 150 g potatoes cubed (2 cm)
- 1700 g water
- 100 g milk
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste
o bien 3 tsp vegetable stock paste crumbled, or to taste -
3
sprigs fresh thyme leaves only
o bien 1 ½ tsp dried thyme leaves only - 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper plus 2-3 pinches
- 200 g chorizo sliced (1 cm) (see tip)
- 10 g olive oil
- 230 g mixed peppers cut in strips (approx. 1 cm x 4 cm)
-
250
g dried penne pasta (approx. 10 minutes cooking time)
o bien 250 g short pasta, dried (approx. 10 minutes cooking time) - 25 - 30 g white wine vinegar
- 1 tsp sugar
- fresh basil leaves for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 533.7 kcal / 2232.9 kJ
- Proteína
- 31.7 g
- Grasa
- 33.8 g
- Carbohidratos
- 87.8 g
- Fibra
- 13.3 g
- Grasas saturadas
- 13.2 g
- Sodio
- 669.8 mg