Dispositivos y accesorios
Spelt bread rolls
Prep. 15min
Total 1h 45min
20 portions
Ingredientes
-
water375 g
-
dried instant yeast or 30 g fresh yeast3 tsp
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
spelt flour300 g
-
baker's flour450 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
sesame seeds for sprinkling
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
173.3 mg
Proteína
4.5 g
Calorías
674.5 kJ /
160.6 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
26.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Wholemeal spelt pastry
35min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Coconut oat biscuits
45min
Lemon coconut bliss balls
40min
Fig and walnut bread
3h 20min
Florentine potato cakes
40min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Buttermilk bread
2h
Chocolate spelt biscuits
5h 10min
Basic bread
1h 35min
Rustic bread
2h