Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 30.4 g
- Grasas saturadas
- 13.2 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 1079.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
No potato salad
20min
Cauliflower flammkuchen
1h
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35 min