Dispositivos y accesorios
Mango, ginger and chilli chutney
Prep. 10min
Total 25h 10min
1070 g
Ingredientes
-
oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
nigella seeds2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mango flesh only, cut into pieces (2 cm) (see Tips)700 g
-
raw sugar250 g
-
white vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
raisins100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1070 g
Sodio
2428.9 mg
Proteína
12.4 g
Calorías
7985.2 kJ /
1908.5 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
17.6 g
Grasas saturadas
2.3 g
Carbohidratos
442.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Hoi sin sauce
15min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Spicy peach and mango chutney
45min
Brown sugar spice rub
5min
Tomato ketchup
1h 25min
Thai red curry paste
15min
Spiced tomato chutney
30min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3h 30min
Date and tamarind chutney
8h 50min
Dukkah
25min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Tomato and Chilli Jam
1h 15min