Dispositivos y accesorios
Gevulde kroketten
Prep. 35min
Total 2h 30min
14 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 14 porties
Sodio
16858.1 mg
Proteína
370.4 g
Calorías
26656 kJ /
6370.9 kcal
Grasa
443.8 g
Fibra
21.3 g
Grasas saturadas
199.1 g
Carbohidratos
227.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Picknick
9 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Ninguna valoración
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Ninguna valoración
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna valoración
Zijden tofu cheesecake
Ninguna valoración
Crème anglaise
15min
Dracula bloed
Ninguna valoración
Gemengde bessen taartjes
Ninguna valoración
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Ninguna valoración