Dispositivos y accesorios
Gevulde kroketten
Prep. 35min
Total 2h 30min
14 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 14 porties
Sodio
16858.1 mg
Proteína
370.4 g
Calorías
26656 kJ /
6370.9 kcal
Grasa
443.8 g
Fibra
21.3 g
Grasas saturadas
199.1 g
Carbohidratos
227.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Picknick
9 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Ninguna valoración
Pisco sour
10min
Appel Pinda Rolls
Ninguna valoración
Crème brûlée op Portugese wijze
Ninguna valoración
Concord druivenparels met champagne
Ninguna valoración
Geluksbal-raketspiezen
Ninguna valoración
Sinaasappel-currydressing
10min
Worstmummies
Ninguna valoración
Pastilla met kip
1h 10min
Gebakken buns
Ninguna valoración
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Ninguna valoración
Victoria biscuit gebak
1h 10min