Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lamb curry
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 - 3 garlic cloves
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 1 tsp fresh ginger
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into pieces
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 10 g fresh coriander, stalks and leaves, cut into pieces
- 40 g tomato paste
- 60 g flaked almonds, toasted
- 800 g boneless lamb leg, cut into cubes (4 cm)
- 1 tsp sea salt
- 400 g coconut milk
Cucumber couscous
- 350 g couscous
- 300 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g cucumber, cut into cubes (1 cm)
- 60 g flaked almonds, toasted
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 5 g fresh mint, leaves only, plus extra chopped, to garnish
- 30 g extra virgin olive oil
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5380.3 kJ / 1285.9 kcal
- Proteína
- 59.3 g
- Carbohidratos
- 91.2 g
- Grasa
- 71.9 g
- Grasas saturadas
- 29.6 g
- Fibra
- 12.1 g
- Sodio
- 651.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Lamb korma
4h
Chicken laksa
30min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Apricot Chicken
35min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min