Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 500 g purple sweet potato, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- fresh oregano, for garnishing (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1828.2 kJ / 435.3 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Carbohidratos
- 24.2 g
- Grasa
- 23 g
- Fibra
- 7.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50 min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Shepherd's pie
55 min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2h 20min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 Min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h