Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 500 g purple sweet potato, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- fresh oregano, for garnishing (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1828.2 kJ / 435.3 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Carbohidratos
- 24.2 g
- Grasa
- 23 g
- Fibra
- 7.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Shepherd's pie
55 min
Bolognese sauce
40min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Kid-friendly butter chicken
35min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 godz. 20 min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 godz.
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50min