Dispositivos y accesorios
Amandelbretzels
Prep. 20min
Total 50min
8 stuks
Ingredientes
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
6.9 g
Calorías
1264 kJ /
303 kcal
Grasa
18 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Paasmenu
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Vanillevla met rabarber
50min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Ninguna valoración
Peren in rode wijn
5h
Mediterraanse gebakjes
Ninguna valoración
Bessenjamtaart
2h 35min
Aardappelgoulash
1h
Gefermenteerde wortelen
Ninguna valoración
Kruidenvinaigrette
Ninguna valoración
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Ninguna valoración
Mousse van kaas
10min
Peren in rode wijn
3h 20min