Dispositivos y accesorios
Amandelbretzels
Prep. 20min
Total 50min
8 stuks
Ingredientes
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
6.9 g
Calorías
1264 kJ /
303 kcal
Grasa
18 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Paasmenu
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Ninguna valoración
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Ninguna valoración
Kreplach
55min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Ninguna valoración
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Tagliatelle met broccoli
15min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Ninguna valoración
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Basis kippenbouillon
35min
Muffins met chocoladechips
1h