Dispositivos y accesorios
Sinaasappel Sponge Cake
Prep. 5min
Total 1h
8 portie
Ingredientes
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
zonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
388.9 kcal /
1627 kJ
Proteína
5.6 g
Grasa
15.1 g
Carbohidratos
58.9 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
2.6 g
Sodio
200.4 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recetas
Benelux
Benelux