Dispositivos y accesorios
Sacher taart
Prep. 45min
Total 3h
8 porties
Ingredientes
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
8.28 g
Calorías
2712 kJ /
649 kcal
Grasa
32.94 g
Fibra
4.06 g
Carbohidratos
79.67 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Favorieten uit Nederland
9 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Ninguna valoración
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Lolly's met aardbeien
Ninguna valoración
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Ninguna valoración
Pasta met crème van pistache
30min
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Ninguna valoración
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Ninguna valoración
Chocolade-Fudgecake
Ninguna valoración
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min