Dispositivos y accesorios
Geraardbergse Mattentaarten
Prep. 1h
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1018.3 mg
Proteína
29.3 g
Calorías
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Grasa
68.9 g
Fibra
9.4 g
Grasas saturadas
29.5 g
Carbohidratos
110.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dit is Belgisch!
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Stoofvlees
3h 10min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Ninguna valoración
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Crème brûlée op Portugese wijze
Ninguna valoración
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Ninguna valoración
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Pizza Diavola
Ninguna valoración
Groene biscuittaart
Ninguna valoración
Pistache Crème Brûlée
Ninguna valoración
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Aalsterse Vlaai
1h
Béchamelsaus
15min