Dispositivos y accesorios
Geraardbergse Mattentaarten
Prep. 1h
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1018.3 mg
Proteína
29.3 g
Calorías
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Grasa
68.9 g
Fibra
9.4 g
Grasas saturadas
29.5 g
Carbohidratos
110.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Ninguna valoración
Chicago deep dish-pizza
Ninguna valoración
Regenboog Veggie Pizza
Ninguna valoración
Paaspastei
Ninguna valoración
Kurkuma schillen
Ninguna valoración
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Ninguna valoración
Speculoos druiven tiramisu
1h
Tomatensoep met Burrata
35min
Banketbakkersroom
15min
Brusselse Wafels
1h
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min