Dispositivos y accesorios
Polenta, mandarin and almond cake
Prep. 10min
Total 2h 35min
12 portions
Ingredientes
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
54.3 mg
Proteína
7.6 g
Calorías
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Grasa
32.4 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
12.6 g
Carbohidratos
31.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gluten free baking
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Healthy banana bread
1h 15min
Coconut oat biscuits
45min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Pepita almond Florentines
1h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Orange and almond cake
2h 20min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h