Dispositivos y accesorios
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Prep. 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 370 g
Sodio
341 mg
Proteína
8 g
Calorías
1440 kJ /
344 kcal
Grasa
16 g
Fibra
19 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Vegan bolognese
50min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Basic nut butter
30min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Vegan burgers
45min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min