Dispositivos y accesorios
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Prep. 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 370 g
Sodio
341 mg
Proteína
8 g
Calorías
1440 kJ /
344 kcal
Grasa
16 g
Fibra
19 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Falafel Waffle
40min
Vegetarian Pizza (TM6)
Ninguna valoración
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Salt-free chicken stock paste
45min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Zucchini cheddar slice
45min