Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Proteína
- 68 g
- Carbohidratos
- 22.4 g
- Grasa
- 30.4 g
- Grasas saturadas
- 6.6 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 657.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Beef stroganoff
35min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Caprese hasselback chicken
40min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Turkey taco salad bowl
15min