
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
- 200 g water plus extra to soak
- 50 g dried shiitake mushrooms cut into thin slices (5 mm)
- boiling water to soak
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 leek white part only, cut into pieces (3 cm) (approx. 150 g)
- 125 g raw cashews
- 200 g white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken tenderloins
- 1 tsp salt plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to season
- 1 tbsp olive oil
- ½ brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 5 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 1 tbsp fresh lemon thyme leaves only, plus extra to garnish
- 200 g fresh portobello mushrooms cut into thin slices (5 mm)
- 100 g fresh button mushrooms cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 316.3 kcal / 1328.3 kJ
- Proteína
- 23 g
- Grasa
- 15.3 g
- Carbohidratos
- 8.6 g
- Fibra
- 5.1 g
- Grasas saturadas
- 2.7 g
- Sodio
- 578.4 mg