Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Proteína
- 42.6 g
- Carbohidratos
- 34.9 g
- Grasa
- 45.5 g
- Grasas saturadas
- 22.5 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 836.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Pork fillet with mustard
35 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Classic meatloaf
1h 35 min.