Dispositivos y accesorios
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Prep. 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (opcional) geraspt (zie tip)10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
42.5 g
Calorías
2500 kJ /
598.2 kcal
Grasa
31 g
Fibra
4.2 g
Carbohidratos
28.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Black Collection
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Ninguna valoración
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Vanille Yoghurt
Ninguna valoración
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Ninguna valoración
Kurkuma schillen
Ninguna valoración
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Sous-vide octopussalade
Ninguna valoración
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Ninguna valoración
Pikante Kip met Kokosrijst
Ninguna valoración
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Ninguna valoración