Dispositivos y accesorios
Geroosterde porchetta met peren en uien
Prep. 1h
Total 12h
16 porties
Ingredientes
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
303.7 mg
Proteína
12.9 g
Calorías
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Grasa
67.3 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
24.4 g
Carbohidratos
13.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Feestelijk Buffet
12 Recetas
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Kip in Tomaten-Uiensaus
Ninguna valoración
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Ninguna valoración
Regenboog Veggie Pizza
Ninguna valoración
Pico de Gallo
Ninguna valoración
Zalm mozaïek
Ninguna valoración
Gazpacho met kers en munt
Ninguna valoración
Aardbeien mille-feuille
5h
Geroosterde bananen affogato
Ninguna valoración
Abrikozen ketchup
Ninguna valoración
Vitello tonnato
13h
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Beef Wellington
10h 10min