Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Carbohidratos
- 65.7 g
- Grasa
- 24.1 g
- Grasas saturadas
- 3.6 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sodio
- 2877.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Minced Meat
35min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Korean pickled potato salad
25h 10min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Red rice using rice mode
55min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45 min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2h
Chilli crunch (TM6)
30min
Poached eggs using blade cover
30min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min