Dispositivos y accesorios
Korean pickled potato salad
Prep. 10min
Total 25h 10min
6 portions
Ingredientes
Pickle
-
soy sauce250 g
-
white sugar200 g
-
white wine vinegar250 g
-
daikon trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)1
-
carrot peeled and cut into slices (3 mm)1
-
fresh long red chillies trimmed and thinly sliced2
Potato salad
-
water1000 g
-
sea salt1 tsp
-
new baby potatoes peeled (see Tips)800 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
Kewpie mayonnaise200 g
-
sesame oil¼ tsp
-
Lebanese cucumber cut into quarters and sliced1
-
long red chilli trimmed and thinly sliced to garnish
-
spring onion/shallot trimmed and thinly sliced to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
872.1 mg
Proteína
4.8 g
Calorías
1726.1 kJ /
411 kcal
Grasa
32.3 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
24.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Ninguna valoración
Tempura vegetables
30min
Creamy miso mushroom udon
45min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Miso chicken and rice
1h 30min
Tomato passata
1h 40min