Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
TM6

Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

Flatbread

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g water
  • 1 tsp white sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 300 g baker's flour
  • ½ tsp salt

Topping

  • 100 g beetroot, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 150 g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 100 g carrot, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 100 g sweet potato, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g red capsicum, cut into slices (5 mm)
  • 150 g crème fraîche
  • 150 g haloumi or feta cheese
  • 50 g walnut halves, roughly chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2862 kJ / 684.1 kcal
Proteína
19.7 g
Carbohidratos
74 g
Grasa
35.1 g
Grasas saturadas
12.4 g
Fibra
6.5 g
Sodio
713 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas