Dispositivos y accesorios
Olive and fennel grissini
Prep. 30min
Total 25h 30min
24 pieces
Ingredientes
Olive and fennel
-
fennel seeds1 tsp
-
pitted Kalamata olives drained150 g
Grissini
-
baker's flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar1 pinch
-
fresh yeast or 2 tsp dried instant yeast (1 sachet)20 g
-
sea salt plus extra for sprinkling2 tsp
-
poppy seeds70 g
-
sesame seeds50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing and greasing80 g
-
water warm300 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
332.2 mg
Proteína
3.5 g
Calorías
617 kJ /
147 kcal
Grasa
7.5 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
15.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Speculaas
1h
Christmas stollen
27h 15min
Focaccia
2h 5min
Fresh pasta dough
1h
Sauerkraut
168h 35min
Honey crème caramels
25h 55min
Almond thins
25min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Plum and cherry paste
5h 15min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min