Versiones compatibles
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
o bien 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Proteína
- 241.3 g
- Carbohidratos
- 181.7 g
- Grasa
- 27.8 g
- Grasas saturadas
- 6.4 g
- Fibra
- 15.9 g
- Sodio
- 3852.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Kimchi
Ninguna valoración
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Ninguna valoración
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Oranje gekleurde eieren
Ninguna valoración
Geel gekleurde eieren
55min
Gele smoothie bowl
2 godz. 20 min
Worteltaart smoothie bowl
10min