Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 fresh portobello mushrooms, large, caps only (Ø 8-10 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 2 tsp grated lemon zest
- 80 g olive oil, plus 1 tsp
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 100 g Granny Smith apples, diced (1 cm)
- 2 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 20 g soy sauce
- 150 g red pepper, cut in strips
- 150 g green pepper, cut in strips
- 150 g red onions, cut in strips
- 350 g courgettes, diced (1 cm)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 600 g water
- 250 g quinoa, well rinsed and drained
- 100 g onions, quartered
- 1 piece fresh turmeric (approx. 4 cm)
- 1 piece fresh root ginger (approx. 4 cm)
- 200 g aubergines, diced (1 cm)
- pumpkin seeds, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1628 kJ / 389 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 18 g
- Grasa
- 18 g
- Grasas saturadas
- 2.5 g
- Fibra
- 9.8 g
- Sodio
- 804 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min