Dispositivos y accesorios
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Prep. 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Spinach Dumplings
-
frozen spinach thawed, drained and chopped (2 cm)200 g
-
onion quartered70 g
-
fresh parsley leaves only5 stalks
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
milk130 g
-
white bread, slightly stale cubed250 g
-
mozzarella cubed (1 cm)150 g
-
plain flour40 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
onion quartered100 g
-
garlic clove1
-
olive oil or to taste
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée10 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves chopped3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24 g
Calorías
2760 kJ /
656 kcal
Grasa
34 g
Fibra
6.4 g
Carbohidratos
58 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
50 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lentil Moussaka
3h 30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Mushroom and Spinach Risotto
55min