Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salsa
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 60 g water
- 15 g sherry vinegar
- 50 g sultanas
- 30 g pickled baby capers, drained
- 30 g toasted pine nuts
- 5 sprigs fresh parsley leaves, roughly chopped
- 1 lemon, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
Cauliflower Steaks
- 2 cauliflowers
- dried oregano, to taste
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g almond milk
- 50 g dairy-free spread
- 10 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1851.9 kJ / 442.6 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 35.8 g
- Grasas saturadas
- 5.8 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sodio
- 762.7 mg
Recetas alternativas
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h