Dispositivos y accesorios
Gezouten-Karamelijs
Prep. 25min
Total 14h
8 porties
Ingredientes
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porties
Proteína
7 g
Calorías
2034 kJ /
486 kcal
Grasa
33 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chocolade-Fudgecake
Ninguna valoración
Mini kerstboompjes
45min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Halloween pompoentaart
4h
Vloeibare karamel
25min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Ninguna valoración
Driekoningentaart met frangipane
50min
Halloween quiche
2h
Walnoot Brittle
1h 30min
Ijs van chocolademousse
3h
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Karamelsaus
1h 30min