
Dispositivos y accesorios
Half bolletje vanille en karamel
Prep. 30min
Total 7h 30min
8 porties
Ingredientes
Karamelsaus
-
suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Chocoladebasis
-
pure chocolade in stukken200 g
-
boter in stukken60 g
-
feuilletine200 g
Vanilleroom
-
vanillestokje in de lengte gehalveerd1
-
melk300 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken2
-
eieren3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
room, min. 30% vet gekoeld300 g
Chocoladeglazuur
-
pure chocolade in stukken350 g
-
boter35 g
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
1091.3 kcal /
4566.3 kJ
Proteína
11.6 g
Grasa
77 g
Carbohidratos
84.9 g
Fibra
6.9 g
Grasas saturadas
39.4 g
Sodio
57.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Dagelijks en creatief
9 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Zeevruchtenrijst
Ninguna valoración
Virgin appel cider old fashioned
Ninguna valoración
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Millefeuille met chocolade en karamel
Ninguna valoración
Skelethoofden
5h
Vanille yoghurt
12h 20min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Scones met frambozenboter
25min
Dadel curry dip
5min