Dispositivos y accesorios
Prawn yakisoba (TM6 only)
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
medium raw prawns peeled and deveined400 g
-
Japanese soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
water1500 g
-
fresh yakisoba noodles (see Tip)300 g
-
piece fresh ginger2 cm
-
sesame oil15 g
-
red chilli oil10 g
-
medium onion cut into wedges1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
green capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
sesame seeds toasted, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1142.2 mg
Proteína
31.2 g
Calorías
1505.6 kJ /
358.5 kcal
Grasa
10.8 g
Fibra
6.3 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Japan
22 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pad kra pow
45min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Hoisin pork bowl
45min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min