Dispositivos y accesorios
Korean marinade
Prep. 10min
Total 40min
430 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 430 g
Sodio
7270.7 mg
Proteína
13.2 g
Calorías
2878.7 kJ /
688 kcal
Grasa
15.7 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
2.3 g
Carbohidratos
130.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Korea
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black sesame mochi ice cream
23h
Tex-Mex chicken soup
40min
Wonton soup (pork)
45min
Pear shrub
48h 35min
Prawn wontons
2h
Char siew sauce
10min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Pork and prawn dumplings
55min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Okonomiyaki
30min