Dispositivos y accesorios
Sweet and sour prawns
Prep. 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
water plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
capsicum cut into thin slices (2 mm x 5 cm)40 g
-
medium raw prawns peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)12
-
salt¼ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh pineapple cored and cut in pieces (2 cm)170 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli deseeded if preferred¼
-
brown sugar20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
soy sauce30 g
-
cornflour5 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1665.6 mg
Proteína
25.4 g
Calorías
872.2 kJ /
207.7 kcal
Grasa
1 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
21.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous Vide for Two
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beef rendang
1h 55min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Squid with Ginger and Soy
40min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Baked masala fish
1h 15min
Fish with ginger lime sauce
35min
Ginger chicken wings
40min
Coconut turmeric fish curry
40min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Pad kra pow
45min
Linguine with salmon and herbs
25min