Dispositivos y accesorios
Kalfszwezerik met lente-uien
Prep. 20min
Total 3h
6 porties
Ingredientes
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
25 g
Calorías
2280 kJ /
545 kcal
Grasa
45 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Traditionele recepten
47 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Ninguna valoración
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Ninguna valoración
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Ninguna valoración
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Ninguna valoración
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Ninguna valoración
Pindakaas en koekjesijs
Ninguna valoración
Kimchi kaasdip
Ninguna valoración
Kimchi
Ninguna valoración
Virgin appel cider old fashioned
Ninguna valoración
Mango-kokos lekkernij
Ninguna valoración
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min