Dispositivos y accesorios
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
mixed vegetables hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)500 g
-
mixed vegetables soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)300 g
-
garlic clove1
-
vegetable oilsunflower oil20 g
-
water50 g
-
sugar10 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
peanut butter100 g
-
sunflower oilsesame oil10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
794 mg
Proteína
16 g
Calorías
1809 kJ /
432 kcal
Grasa
22 g
Fibra
13 g
Grasas saturadas
3.5 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Go Green, Feel Good
71 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegetarian Chilli
35 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min