Dispositivos y accesorios
Ratatouille Galette
Prep. 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
507.9 mg
Proteína
11.1 g
Calorías
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Grasa
18.5 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
11.1 g
Carbohidratos
45.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45min
Endless Variations Bread
45min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Potato Gratin
1h 10min
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Ninguna valoración
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Broccoli and Apple Salad
5min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min