Dispositivos y accesorios
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Total 2h 25min
12 slices
Ingredientes
-
buttermilk500 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey20 g
-
water plus extra to spray70 g
-
baker's flour plus extra to dust800 g
-
sea salt2 tsp
-
oil to grease
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
394.9 mg
Proteína
9.8 g
Calorías
1111.5 kJ /
265.7 kcal
Grasa
1.6 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
0.4 g
Carbohidratos
52.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Spiced fruit loaf
2h 30min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Freeform basic bread
1h 35min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Butter
10min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Artisan potato bread
2h 5min
Turkish Flatbreads
2h 10min