
Dispositivos y accesorios
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Prep. 20min
Total 1h 30min
12 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
pesto rosso50 g
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
273.9 kcal /
1146 kJ
Proteína
10 g
Grasa
9.7 g
Carbohidratos
36.3 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
2.3 g
Sodio
235.3 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Paasrecepten
14 Recetas
Benelux
Benelux