Dispositivos y accesorios
Sous-vide Teriyaki Zalm
Prep. 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
95 mg
Proteína
33 g
Calorías
1650 kJ /
394 kcal
Grasa
26 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Boeddha bowl met kip
1h
Gestoomd paaslam met groentjes
Ninguna valoración
Vleesbouillonpasta
45min
Mini panettone
Ninguna valoración
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Gerookte zalm sneetjes
Ninguna valoración
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Beef laab
1h 5min
Curryworst en linzen
1h
Appels met cidersabayon
Ninguna valoración
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min