
Dispositivos y accesorios
Flatbread met peer en geitenkaas
Prep. 25min
Total 3h
6 porties
Ingredientes
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
verse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (opcional)1 - 2 el
-
honing2 el
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
390 kcal /
1632 kJ
Proteína
11.7 g
Grasa
20.3 g
Carbohidratos
37.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Pompoen & Peer
9 Recetas
Benelux
Benelux