
Dispositivos y accesorios
Hornazo
Prep. 30min
Total 2h 15min
20 stuks
Ingredientes
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Inf. nutricional por 1 stuk
Calorías
267.3 kcal /
1118.2 kJ
Proteína
13.9 g
Grasa
13.7 g
Carbohidratos
20.3 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
4.7 g
Sodio
261.7 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Paasrecepten
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vegan Aubergine Massaman Curry
Ninguna valoración
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Ninguna valoración
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Ninguna valoración
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Ninguna valoración
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Ninguna valoración
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Ninguna valoración
Cashew cheddarkaas
Ninguna valoración
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Tempé
48h
Kurkuma schillen
Ninguna valoración
Dadel- en Haverdrank
20min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min