Pear and burghul salad
TM6 TM5

Pear and burghul salad

4.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g fine burghul (see Tips)
  • 80 g sultanas
  • 250 g boiling water
  • 200 g red wine vinegar
  • 1 tsp caster sugar
  • 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
  • 5 black peppercorns
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp mustard seeds
  • 1 star anise
  • salt, to season
  • 30 g grapeseed oil
  • ½ tsp French mustard
  • ground black pepper, to season
  • 100 g radicchio, leaves separated
  • 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
  • 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3521.3 kJ / 838.4 kcal
Proteína
18.7 g
Carbohidratos
89.3 g
Grasa
42.9 g
Grasas saturadas
9.7 g
Fibra
11 g
Sodio
1857.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas