Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g glacé cherries
- 100 g mixed peel
- 650 g mixed dried fruit (e.g. raisins, currants, sultanas)
- boiling water, for soaking
- 220 g butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 orange, zest only, no white pith
- 50 g blanched almonds or nuts of choice (e.g. hazelnuts, pistachios), plus extra for decortaing (optional)
- 220 g brown sugar
- 5 eggs
- 1 tsp mixed spice
- 1 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp cocoa powder
- 1 tsp molasses or black treacle
- 220 g plain flour
- water, for sprinkling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1638 kJ / 390 kcal
- Proteína
- 5.6 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 15 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 151.3 mg
Recetas alternativas
Christmas cake
196h 35min
Sago plum pudding
28h 15min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Date and nut loaf
1h 20 min
Gingerbread
1h 30min
Steamed ginger puddings
40min
Apple sponge pudding
1h 20 min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Citrus marmalade
2h 20min
Buttermilk scones
35 Min